Trophy Garden

Proud to be competitive
Gameplay en muziek voor OR/AS in Pokemon Get TV

Tijdens de laatste aflevering van de Japanse show Pokémon Get TV werd er een uitgebreid stuk over Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire getoond met een herhaling van enkele zaken als de Mega Bangle, de starters, Mega Metagross, Steven, Team Aqua en Magma, de Super-Secret Bases en de verschillende looks voor Pikachu. Daarnaast kan je tijdens het bekijken van deze fragmenten ook hier en daar delen van de geüpdatete muziek van de aanstaande Pokémongames beluisteren.

Pokéball Vivillon op Gamescom

Indien je de Pokéball Vivillon miste in het Pokémon Centre te Parijs en je deze Pokémon nog steeds wilt bemachtigen, is er goed nieuws! Op het Gamescom evenement van 14 tot 17 Augustus te Keulen (Duitsland) zal deze speciale Vivillon opnieuw verkrijgbaar zijn. Bovendien zou er ook een toernooi zijn waarbij je Pokémon Omega Ruby of Alpha Sapphire kan winnen. Meer info volgt later!

Website Visual Update 2

Hoi allemaal,

Met trots presenteer ik jullie de (voorlopig) laatste update voor het uiterlijk van de website. De nieuwe website maakt gebruik van het logo van TG, dat jullie inmiddels waarschijnlijk al hebben gezien in de Skype chat. Maar het allerbeste van dit nieuwe uiterlijk is het feit dat het helemaal responsive is! Dat betekent dat er geen speciale mobiele website nodig is, want de website past zich aan aan de grootte van je scherm. Ideaal dus, met al die verschillende apparaten van tegenwoordig. Ook besteden we met deze update meer aandacht aan de auteurs: voortaan zal er een profielfoto en een klein stukje tekst over de auteur onder elk bericht staan.

We hopen dat jullie tevreden zijn met deze update en zoals altijd wordt feedback gewaardeerd.

Nieuwe Mega Evolutie bekend!

De eerste informatie uit CoroCoro is vanmiddag bekend geworden. Op de eerste pagina zien we Steven en de Mega Evolutie van Metagross, die door Steven gebruikt zal worden. Op de tweede pagina zien we nog een afbeelding van Mega Metagross en onderaan zien we Sidney (Elite 4), Flannery (Lavaridge Gym) en Wattson (Mauville Gym). Tussen Flannery en Wattson staat nog een figuur, maar het is niet duidelijk wie dat is. Vermoedelijk betreft het hier Norman (Petalburg Gym).

megametagrosscorocoro megametagrosscorocoro2

Super-Secret Bases!

Vele fans hoopten al op de terugkeer van de Secret Base in Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire en nu is het bevestigd! Sinds Pokémon Ruby en Sapphire is er natuurlijk al een hoop veranderd en ook de Secret Bases kregen een fikse update, bovendien heten ze nu Super-Secret Bases. Net zoals vroeger kan je je eigen secret base maken én decoreren. Daarnaast kan je ook je Base delen met de hele wereld en wanneer je dan iemand anders gaat bezoeken kan je zelfs een gevecht houden met de teamleden die daar verblijven.

SB1 SB2

Een totaal ander nieuw concept in de Super-Secret base is ‘verover-de-vlag’. In iedere base bevindt er zich een vlag naast de PC en je kan er ook eentje meenemen. Door verschillende vlaggen van verschillende mensen te nemen krijgen je team en jij beloningen. Let op: je kan slechts één vlag per dag nemen uit elke Super-Secret Base. De kleur van je vlag verandert met het niveau van je Secret-Base team, zodat er een duidelijk onderscheid gemaakt kan worden.

SB3 SB4

In Omega Ruby en Alpha Sapphire zal je alles over de Super-Secret Base leren van een Secret Base Expert genaamd Aarune. Hij en zijn Flygon zijn wereldreizigers en zijn dol op het concept van de Secret Base in Hoenn en is dan ook bereid je er alles over te vertellen.

SB5 SB6

 

Fancy Pattern Vivillon nu verkrijgbaar!

Vanaf nu kunnen jullie de Fancy Pattern Vivillon downloaden via mystery gift! Deze speciale versie, die wordt uitgedeeld ter ere van de recent gehaalde mijlpaal (100 miljoen geruilde Pokémon via GTS), kent de speciale aanval Hold Hands en is level 12.

Officiële ORAS website

Onlangs werd de officiële site voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire gelanceerd. Op de site krijg je een overzicht van de informatie die tot nu toe gekend is over het spel. Zo zijn er verschillende onderdelen als het verhaal, de Mega Evoluties en ook de nieuwe formes van Groudon en Kyogre. Je kan er ook verschillende kwaliteitsvolle screenshots en artwork vinden die bij deze nieuwe spellen hoort. Als je een kijkje wil nemen, klik dan hier om naar de Nederlandse versie van de site te gaan.

Mega Evoluties voor Hoenn Starters en Diancie!

Vandaag hebben we opnieuw een trailer gekregen met wat gameplay! Zo kan je nog eens in detail zien uit welke starters je kan kiezen: Treecko, Torchic en Mudkip én hoe hun Mega Evoluties er uit gaan zien. Niet alleen over de Mega’s van de starters werd er beeldmateriaal getoond, maar ook van de Team Aqua en Team Magma grunts. Het laatste dat getoond werd was Mega Diancie en de aankondiging dat er in de nabije toekomst een Diancie evenement komt voor X en Y en dat je later op Omega Ruby en Alpha Sapphire op zoek kan gaan naar de Mega Stone! Hopelijk kunnen we binnenkort meer details geven over dit evenement.

Mega Sableye

Vannacht is Mega Sableye getoond tijdens de Nintendo Kids Conference op de E3 in Los Angeles. Het lijkt erop dat de mega-evolutie van Sableye zich vooral richt op de defensieve kant, waarbij Sableye het grote rode kristal als schild gebruikt. Bekijk hieronder de video.

Omega Ruby Alpha Sapphire op E3

Nintendo heeft ter gelegenheid van de E3 een hoop nieuw materiaal van de komende games Omega Ruby en Alpha Sapphire prijsgegeven. De officiële trailer is getoond en er is een hoop artwork beschikbaar. Allereerst een plattegrond van Hoenn. Twee dingen vallen op: Er is iets donkerpaars boven Lilycove City (dit was niet te zien op kaarten van Ruby, Sapphire en Emerald) en de Battle Tower/Battle Frontier is niet te zien. In de originele games bevonden deze zich ten zuidoosten van Pacifidlog Town, maar op deze kaart hangt er een wolk boven deze regio.

hoenn

Hier nog meer artwork van de twee legendarische Pokémon waar Omega Ruby en Alpha Sapphire om draaien. Ditmaal iets spectaculairs. En daarbovenop nog een foto van het uitzicht vanaf het strand van Slateport City. Op de achtergrond zie je Mt. Chimney en de iconische kabelbaan. In de linkerbovenhoek zijn twee vallende sterren te zien; wellicht interessant gezien de achtergronden van Rayquaza, Jirachi en Deoxys.

hoenn-kyogre-groudon-battle hoenn-town-art

En dan nu de trailer: